QL Nano Lithium

Întăritor chimic/mecanic, antipraf, nanotehnologic, nepelicular

Cod: FLR.0121

Componente: 1

Aspect: Lichid

Întăritor nano-tehnologic chimic / mecanic, non-pelicular, pe bază de silicați de litiu, pentru consolidarea corticală, întărirea chimică de suprafață și tratamentul antipraf al pardoselilor industriale din beton recent construite. QL NANO LITHIUM trebuie aplicat pe suprafața pardoselii, imediat după finisarea prin elicopterizare. Odată ce produsul a fost absorbit, este posibilă lustruirea suprafeței tratate folosind mașini de lustruit adecvate.

    Solicită Oferta

    CERTIFICAȚII OBȚINITE ȘI REGLAMENTE

    FOOD CONTACT COMPLIANCE

    LINII DE APPARTENȚĂ

    SITE-URI TEMATICE

    Caracteristici

    Reprezintă cea mai semnificativă avansare tehnologică în saturarea şi consolidarea pardoselilor din beton din ultimii 50 de ani, dintotdeauna folosit în Statele Unite.”Nanotehnologia” produsului QL NANO LITHIUM, care are o acţiune de îmbunătățire extrem de puternică față de silicatul de sodiu și o performanță deosebit de înaltă ca și consolidant de beton, a permis atingerea unor performanțe care până acum păreau imposibil de imaginat.

    Produsul are în plus și următoarele caracteristici:
    – Reduce în mod considerabil (90%) crăpăturile din pardoseală care apar în faza de maturare
    – Este singurul întăritor chimic care ajută la atenuarea și prevenirea reacției alcalino-silică („reacție alcalino-agregate” sau ASR).
    – Înlocuiește complet protecţia cu praf de cuarț. Nu se sparge, nu se desprinde, nu creează peliculă.
    – Contribuția extraordinară la consolidarea profundă face ca suprafața de beton să fie complet rezistentă la praf și la abraziune. Utilizarea continuă a pardoselii ajută la îmbunătățirea continuă a luciului de suprafață, fără a aftecta deloc gradul de alunecare.
    – Se găsește în soluție apoasă și nu conține solvenți. Este inodor, nu este inflamabil, nu este toxic, nu este afectat de ciclurile deîngheț/ dezgheț, nu este cancerigen, nu conține substanțe volatile (VOC Free) și poate fi utilizat şi în spații închise.
    – Compatibil cu alte materiale cum ar fi: rășini epoxidice, poliuretanice, acrilice etc.
    – Este rezistent la razele UV si rămâne stabil în timp.

    Domenii de utilizare

    Tratament de întărire, antipraf, pentru pardoseli industriale și șape din beton atât vechi, cât și noi, atât gri, cât și colorate.

    Suporturi permise

    • Beton
    • Şape de substrat

    Mod de utilizare

    În cazul în care pardoseala este nou construită, puteți aplica produsul de îndată ce suprafața pardoselei industriale poate fi călcată,fără să prezinte reziduuri de apă.

    A se agita bine înainte de utilizare. Aplicați produsul cu ajutorul unei pompe fără aer (airless) de joasă presiune, într-un mod uniform fără a crea bălți, saturând complet suprafața, acesta având un consum de circa 70 g/m².

    Este recomandabil, după aproximativ 7-10 zile, să spălați suprafața cu o monoperie rotativă echipată cu un pad de culoare neagră, în scopul de a înlătura orice produs în exces și de a obține un efect semi-lucios (mat) pe pardoseală, deoarece se lustruiesc cristalele de litiu de pe suprafață.

    Metode de aplicare

    • Perie
    • Pulverizator airless la presiune redusă
    • Stropire

    Caracteristici cheie

     

    conservare-nelimitată Perioada de valabilitate: 12 luni neinflamabil Neinflamabil
    produs-în-prim-planProdus în prim plan greutate-specificăGreutate specifică: 1.11 kg/dm³
    rezistent-la-razele-uvRezistent la razele UV fără-solvenţiFără solvenţi
    consumuriConsumuri: 70 (+- 10%) g/m²

    Consum

    Aproximativ 0,07 litri de QL NANO LITHIUM pentru fiecare metru pătrat din suprafața pe care doriți să o tratați.

    Culori disponibile

    – Transparent

    Ambalaje şi dimensiuni

    – Canistră 25 l

    – Canistră 5 l

    Avertizări și Precauții

    Informațiile generale, precum și indicațiile și sugestiile de utilizare a acestui produs, date în această fișă tehnică și eventual furnizate și verbal sau în scris, corespund stadiului actual al cunoștințelor noastre științifice și practice.
    Orice date tehnice și de performanță raportate sunt rezultatul testelor de laborator efectuate într-un mediu controlat și ca atare pot suferi modificări în raport cu condițiile reale de instalare.

    Produs de uz profesional, CO.FA CONSTRUCT ROMANIA SRL  nu isi asuma nicio responsabilitate care decurge din performanta necorespunzatoare legata de utilizarea necorespunzatoare a produsului, sau legata de defecte care decurg din factori sau elemente care nu au legatura cu calitatea acestuia, inclusiv depozitarea incorecta.
    Oricine intenționează să utilizeze produsul este obligat să stabilească, înainte de utilizare, dacă acesta este sau nu potrivit pentru utilizarea prevăzută, asumându-și toată răspunderea ulterioară.

    Caracteristicile tehnice și de performanță cuprinse în această fișă tehnică sunt actualizate periodic. Pentru consultanță în timp real, conectați-vă la site-ul: www.cofe.ro. Data revizuirii este indicată în spațiul de la subsol. Această ediție anulează și înlocuiește orice ediție anterioară.

    Vă reamintim că utilizatorul este obligat să citească cea mai recentă Fișă cu date de securitate a acestui produs, care conține datele chimico-fizice și toxicologice, frazele de risc și alte informații pentru a putea transporta, utiliza și elimina produsul și ambalajul său în siguranță. Pentru consultare, conectați-vă la site-ul: www.cofe.ro.

    Este interzisă aruncarea produsului și/sau ambalajului în mediu.

    Trattamento consolidante-antipolvere e antievaporante da eseguirsi in fase realizzativa su pavimentazioni in calcestruzzo ancora fresche, senza pozze d’acqua di ristagno, già calpestabili, mediante applicazione uniforme, ad airless bassa pressione, di liquido nano tecnologico minerale, inodore, non infiammabile, atossico, VOC free, non pellicolare, a base di Silicato di Litio in soluzione aquosa, tipo QL Nano Lithium, in grado di realizzare un processo di mineralizzazione superficiale che limita o impedisce la reazione alcali-aggregato e rende la superficie del calcestruzzo fortemente resistente all’abrasione. Dopo circa 20 giorni dalla stesura eseguire un lavaggio della superficie con monospazzola rotante munita di feltro di colore nero al fine di eliminare l’eventuale eccesso di prodotto, ottenendo nel contempo un effetto semilucido dovuto alla lucidatura dei cristalli di litio depositati in superficie.

    Consumo indicativo: 70 g/m2

    Caratteristiche tecniche di Q NANO LITHIUM:

    • Peso specifico: 1,11 kg/lt
    • Esente da solventi
    • Resistente ai raggi U.V.
    • Non infiammabile

    DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ