SANAREG

Sistem bioedilitar pentru eliminarea umiditatii

Se afișează toate cele 5 de rezultate

 • SANAREG

  Soluţie reactivă, incoloră, din compuşi de amoniu capabili să formeze, în urma reacţiei cu sărurile şi hidraţii de calciu din ziduri, săpunuri de amoniu cu proprietăţi hidroizolante şi stabilizante foarte importante, specifică pentru tratamente prealabile împotriva motilităţii saline din ziduri în bio-construcţii şi la restaurarea clădirilor de epocă şi a monumentelor.

 • SANASTOF

  Compoziție netezitoare, adezivă, transpirantă, cu granulometrie fină, pe bază de var hidraulic, pentru finisarea, prin netezire, a pereţilor interiori şi exteriori în bio-construcţii, la restaurarea clădirilor de epocă şi a monumentelor.

 • SANATIGH

  Tencuială macroporoasă, pentru bio-construcţii, pe bază de var hidraulic, pentru deumidificarea şi reabilitarea higrometrică a clădirilor şi a zidurilor în bio-construcţii, la construcţii noi şi la restaurarea clădirilor de epocă şi a monumentelor.

 • SANAWARME

  Tencuială termică, învelitoare, macroporoasă, cu o capacitate de izolare termică şi acustică ridicată, densitate medie de 540 kg/m3, pe bază de var hidraulic, perlită expansă, granulaţi din plută şi agenţi specifici şi anti-salinizare, pentru deumidificarea, reabilitarea termică şi higrometrică a clădirilor şi a zidurilor în bio-construcţii, construcţii noi şi la restaurarea clădirilor de epocă şi a monumentelor. Specific pentru realizarea „învelişurilor minerale”.

 • UNTERSANA

  Compus adeziv deumidificant pentru realizarea tencuielilor de aderenţă pentru aplicarea următoarelor straturi de tencuială normală (INTOSANA), deumidificanţi (SANATIGH) şi uşoare (SANAWARME şi CALEOSANA) la construcţiile noi, la clădirile existente, la bioconstrucţii şi la restaurarea clădirilor de epocă şi a monumentelor.