Floortech/ Readymesh

PROBLEMA

Betonul este adesea un material nu foarte rezistent din punct de vedere tehnic, cu o tendință naturală de a se fisura în timpul fazei de contracție plastică și, dacă nu este „armat” în mod adecvat, are o rezistență slabă la solicitările de tracțiune. Erorile în proiectarea amestecului, în timpul ambalării și instalării, pot compromite compactitatea și consistența acestuia, cu consecințe negative asupra impermeabilității, rezistenței termice, rezistenței la impact, uzurii și timpului.

SOLUȚIA

Fibra potrivita la momentul potrivit poate fi in multe cazuri un raspuns eficient si economic la aceste probleme, nu numai de natura fisurarii si compactitatii, ci si in domeniul industrial si structural. READYMESH® , brand istoric care din 1987 este sinonim cu fibre de înaltă calitate pentru beton, datorită cercetării constante și a unei game reînnoite de produse, este capabil să răspundă celor mai variate nevoi ale profesioniștilor
din sector.

AVANTAJ

Fibrele READYMESH® acționează prin îmbunătățirea structurii conglomeratului prin creșterea performanței mecanice, a ductilității și reducerea fisurilor.
Acestea reprezinta o alegere versatila, practica si sigura, care imbunatateste calitatea betonului, durabilitatea acestuia in timp si previne diverse defecte intrinseci fara a-i altera lucrabilitatea. În plus, fibrele noastre simplifică operațiunile pe șantier, crescând productivitatea.