Noul manual tehnic pentru structuri subterane

Proiectarea structurilor etanșe este o operațiune complexă și solicitantă, în care devine obligatorie studierea cu atenție a tuturor căilor posibile și punctelor slabe ale construcției, identificând cele mai convenabile produse, sisteme și lucrări de apărare, a căror alegere devine decisivă pentru succesul interventia.

Cu aceste premise a fost conceput acest nou manual tehnic WATERPROOFING SYSTEMS (vol. 1 Structuri Subterane), conceput pentru persoane din interior, plin de informatii, perspective si noutati tehnice. Manualul este scris într-un limbaj simplu și este organizat în DOMENIILE DE INTERVENȚIE, cu un set mare de ilustrații grafice, pentru o înțelegere ușoară a tuturor sistemelor expuse.

În acest manual, produsele de bentonită, reprezentate de geosintetice și hidro-stopuri de bentonită de sodiu hidro-expansive, joacă un rol principal: ele constituie scutul impermeabil care blochează apa din exteriorul clădirii, păstrând astfel, în cel mai bun mod posibil, integritatea structurală a clădirii. clădire.

Pe lângă artefactele din bentonită, se adaugă o serie de materiale accesorii, care reprezintă principiile de apărare în punctele critice ale clădirilor, și variază de la etanșanți/garnituri hidro-expansive din cauciuc, la profile PVC impermeabile, la benzi elastice din cauciuc și compozit. material.

Tabloul materialelor este completat de o serie de premixuri de ciment osmotic, special concepute pentru a respinge apa datorita formulărilor speciale care generează cristalizări de etanșare impermeabile, care sunt mai active exact când sunt puse în contact cu apa.

Sistemele Azichem din domeniul hidroizolațiilor cu siguranță nu se termină aici, și tocmai de aceea Volumul I reprezintă primul dintr-o serie de manuale, care se vor încadra în acest domeniu specific, ocupându-se, doar ca să dau câteva exemple, cu sistemele de hidroizolații hidroizolații supraterane. , precum și blocarea instantanee a pătrunderii apei cu injecții de rășini hidro-expandante și nu numai.

SISTEME DE WATERPROOFING Vol. I Structurile subterane pot fi descărcate aici ……. Bucurați-vă de lectură!